01 January 2013

Herbalife : Protein Bar


Snacking baru untuk diet 2013. 
Untuk permulaan, aku beli secara loose package daripada kawan Herbalife, dan dalam masa yang sama, aku pun ada tempah 1 set package protein bar ni untuk snacking aku dan encik suami. Dalam 1 kotak, ada 14 bungkus kecil protein bar dengan perisa chocolate peanut.


Info pemakanan Protein Bar Herbalife berperisa Chocolate Peanut di bahagian belakang kotak pembungkus. Nilai kalori per serving sebungkus protein bar tu 139 kcal which is untuk aku, sangat memadai untuk diambil waktu senggang antara waktu makan utama. Dari nibble makanan keropok atau kacang-kacang, sebungkus protein bar ni dah memadai untuk alas perut, kan?


Bismillah ye kawan-kawan.....!!

3 comments:

  1. Sedapnya... Emm tapi ni untuk rujukan bersama ye kak. Hihihi... http://myh3rbalif3.blogspot.com/2011/07/chocolate-peanut-protein-bar-is-not.html

    Sangat2 wajib follow Adieha sebab dia mentor umpama mentor kita. Lain distributors lain penyampaiannya but I like Adieha's style :)

    ReplyDelete
  2. Hi.. How to get Protein Bar Herbalife in Kuala lumpur? where the shop,please?

    Thank You

    ReplyDelete

Awak hantar komen? Awak sangat 'awesome' ! Terima kasih.... :)