06 November 2012

LumiGlow Dari Hamil Comel


Penyakit beli online muncul semula. Bahaya betul bila tangan gatal-gatal menekan butang Confirm kat Maybank2u. Sabtu lepas, masa layan FB, perasan Hamil Comel ada buat promosi Lumiglow dengan harga yang berpatutan. Macam tahu-tahu je aku tengah cari krim Lumiglow ni time-time ni. Aku terus pm Hamil Comel, tempah sebotol dan bayar online.


Hari ni, selang beberapa jam parcel alat penimbang aku tu sampai, parcel dari Hamil Comel ni pula sampai. Alhamdulillah, cepat juga Hamil Comel beri maklumbalas tempahan aku ni. Dan InsyaAllah, nak cuba krim ni sama-sama antara kami suami isteri....usaha!

17 comments:

  1. Nnti review ye! Ida usha hege dia dulu RM180 kan... Ni kire murah! Tapi tak beraniida beli selagi takde yg review.. hihihii.. Yani review tau tau! ;)

    ReplyDelete
  2. Ieda: InsyaAllah ieda...malam ni br nak cuba..apa2 nanti yani cuba review dalam blog ni..

    ReplyDelete
  3. Salam awak.
    so cmne dah guna lumiglow tu? cte sket review awak.
    actely saya dah guna sebotol tp period delay semgu lak huuu
    ngtkan de isi tup2 arini period sedih sgt.
    tp okey la kali ni period saya senggugut da kurang.
    beli ni pon sbb nak hilangkan senggugut dan hamil. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. LovelyOrked;

      Review erk? Herm...saya pun baru guna sebotol, tu pun belum habis lagi...awal2 je rajin sapu setiap ahri lepas tu....herm! Kalau dari segi sengugut, period kali ni memang flow dia smooth je, mild cramp dan tak de la teruk sgt sengugut. Dari segi kehamilan, tak boleh nak komen sgt sbb baru sebotol kan? apa la sangat yg boleh dipulihkan, betul x? :)

      Delete
    2. as.salam sis harga lumiglow bpe ye,,,

      Delete
    3. Masa beli dulu (Nov 2012), harga mcm dlm gambar la...RM126. Tapi harga terkini tahun 2014 tak tahu sebab tak ulang beli pun. :)

      Delete
  4. murah la...126 je...bulan lepas beli 4 botol utk sy n kawan jatuh harga 190 sebotol.dia kurang kan Rm8 je..kalo tak 198. beli kat senang hamil cekik darah gak...ok la pasni beli kat mari hamil lak...

    ReplyDelete
  5. Harap sudi Like http://www.facebook.com/lumiglow3K
    Sebarang update & promotion LumiGlow akan diupdate di sini :)

    ReplyDelete
  6. Salam.
    Saya dah guna lumiglow ni pada Jun tahun lepas. Guna sebulan jeh. but sy guna berdisiplin lah. teratur. Alhamdulillah, lepas sebulan sy preggy. alhamdulillah selepas 9 bln bernikah dgn suami. :) selamat mencuba !

    ReplyDelete
  7. BaTiK_PiNk Boleh beri maklumat hamil Comel. Sy try cari x de nk cri Lumiglow yg murah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Spore.bella...cuba cari dalam Page FB Hamil Comel.....contact no. ada tapi saya tak berani plak nak publish direct kat sini, nnt menimbulkan kurang senang owner Hamil Comel pula...

      Delete
  8. saya dah beli dengan fb seindah suria butik..sempat pakai 4 botol jugak sekarang saya dah hamil alhamdulillah...cubalah pakai dengan konsisten insyaallah pasti berjaya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah.....alhamdulillah, dan tahniah ye!

      Delete
  9. assalamualaikum .... first time smpai blog akak... sy pon dlm usaha untuk hamil... insyaallah usaha mesti diteruskan.... Allah akan bagi rezeki di saat yg benar2 sesuai..... insyaallah.... :)

    salam perkenalan dari saya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan buat Hafrizah Sweet juga....inshaAllah, Allah nak kita berusaha lebih sedikit untuk rezeki zuriat...

      Delete
  10. Dear all just nk inform harga pasaran LumiGlow skrg RM198 utk dptkan harga promosi boleh pm saya 0162009050 (Nabila)

    ReplyDelete

Awak hantar komen? Awak sangat 'awesome' ! Terima kasih.... :)