28 November 2014

Yakin Dengan Janji Allah SWT

28 November 2014.

Semalam dapat gomol dan peluk cium baby Ahmad puas-puas. Bestnyer dapat bau baby sekecil ni.


Nampak tak muka happy suami bila berselfie dengan baby dan anak-anak buah? 
Berulang kali renung gambar ni, kalau zuriat sendiri, mesti muka suami laaaaaggggiiii happy, kan? InshaAllah Abang, suatu hari nanti kita bergambar dengan zuriat kita sendiri ye?


14 comments:

  1. in sha Allah..satu hari nanti termakbul doa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah..amin! Terima kasih ye Mar Mansor....mohon doakan sekali rakan-rakan TTC Yani juga dimurahkan rezeki yang satu itu...

      Delete
  2. In Shaa Allah, Farah doakan juga yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah..amin! Terima kasih ye FWW....semoga berkat doa kawan2 blogger di hari Jumaat ni diangkat oleh Allah SWT tanpa hijab.

      Delete
  3. In Shaa Allah. Saya doakan akak juga. Saya juga sedang TTC dan dah mula tulis blog. Salam perkenalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga ye DL.....inshaAllah, semoga kita semua yang sedang berTTC ni Allah SWT 'nampak' usaha danpengorbanan yang kita telah lalui...

      Delete
  4. Replies
    1. Huhuhu.....amin Kak! Pipi pau Ahmad tu sedap dicium walaupun dia baru lepas muntah susu......masam2 wangi!

      Delete
  5. otototo..omeynye baby...insyallah Yani..akan tiba masa utk Yani dan suami..aamin

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah.....terima kasih MTB....tahun depan kalau ada rezeki, adik bongsu bersalin anak ke-2....dapat cium bau baby lagi...yeay!

      Delete
  6. Geram tgk... Cumel sesangat!! InshaAllah, Allah adalah seperti yg kita sangkakan... Jadi kita yakin je Allah akan makbulkn doa kita...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah ST, semakin Allah uji dengan dugaan, semakin yakin dengan bukti kekuasaanNya...selalu fikir, Allah SWT uji sebab Allah SWT sayang kita....

      Memang comel Ahmad ni....dia terkentut dan berak masa dukung pun, rasa happy je pegang dia hehhehehe....

      Delete
  7. Insha allah...saya doakan usaha dan ketabahan yani selama ini akan berhasil nanti ...amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah...amin ya rabbal alamin. Thanks alot MB...doa yang sama Yani titipkan kepada MB dan suami. Semoga Allah murahkan rezeki kita semua....

      Delete

Awak hantar komen? Awak sangat 'awesome' ! Terima kasih.... :)