16 June 2013

Susu Kambing Hi-Goat Murah : Dah Dapat Port Baru!


 
16 Jun 2013.

Alhamdulillah, tak sangka dapat jumpa kedai yang menjual susu kambing Hi-Goat dengan kadar harga yang lebih murah. Itu pun dengan bantuan kakak aku. Tak sangka rupa-rupa kedai yang aku dok selalu pergi dari kecil sampai dah lepas kawin ni, ada jual barang yang aku tercari-cari stoknya. Punyalah aku dok fikir kedai mana yang jual lebih murah, rupanya tak jauh mana pun.

RM36.00 sekotak untuk 15 paket. Itulah harga yang tercatat di atas kotak. Setakat ni, harga yang termurah aku jumpa di bandar Melaka adalah RM45.00 sekotak. Banyak beza kan?

Memandangkan aku baru je memborong dua kotak susu kambing ni awal minggu ni, aku cuma pergi survey sama ada stok sedia ada di kedai tu banyak ke tidak, alhamdulillah tak perlu risau! 

11 comments:

  1. Kat mana ni..murahnya..sy dpt plg murah pun rm40 je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat pasaraya Family Store...tak pasti kalau ada cawangan FS di luar Melaka...

      Delete
  2. mahalnya....sy dapat hrga rm25.00 je..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anna, harga RM25 tu untuk perisa asli ke atau campuran susu kambing, madu dan kurma?

      Delete
  3. Harga promosi ahli utk susu kambing premium ni cuma rm32.00.rm4 lebih jimat untuk sekotak.
    Tak berminat mnjadi ahli ker.? Ada faedah khairat kmatian, insuran produk, bonus atas belian dan berpeluang mnjadi uasahawan.
    More information contact sy 0175746998

    ReplyDelete
  4. original ke tue risau gak takut tiruan..tapi harge mmg murah

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah, original...selama ni amal, x de masalah... :)

      Delete
  5. Replies
    1. Ada yang lebih murah dari harga ini.... :)

      Delete
  6. Replies
    1. Pasaraya Family Store...luar Melaka saya tak pasti ada ke cawangan Family Store ni...

      Delete

Awak hantar komen? Awak sangat 'awesome' ! Terima kasih.... :)