20 December 2012

Shake N' Take


Sampai juga Shake N' Take yang aku tempah secara online ni hari Isnin lepas. Alhamdulillah!
Nasib baik hari tu ada terbaca review dalam blog seorang hamba Allah tentang mesin ni. Buka link yang dia letak dalam blog, masuk dalam FB, dan terus tempah dari Kak Ju (Your DIY Project Supplies).


Balik je rumah, terus cuba buat shake F1 guna Shake N' Take ni. Wow! Almost perfect hasil shake F1 aku, cuma buah-buahan dan kurma tak fully 100 % minced, takpe la.....boleh kunyah what? Hehehe...


So, selesai satu masalah aku untuk buat shake F1 semasa pergi bercuti ke mana-mana nanti. Jimat ruang dan tak berat mana pun luggage kan? Yippie!!

24 comments:

  1. Ala.. ade lagi ke deal ni? nak nak nakkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ieda, cuba masuk akaun FB Kak Ju (Your DIY Project Supplies) tu, in shaa Allah mana tahu ada rezeki kakak tu re-order untuk stok baru?

      Delete
    2. Yani, dah tak jual dah... Tapi dia ade bg link livingsosial tgh jual menda ni.. ida beli dah tadi... hihihi.. rm58... yani beli bape? ida nak blend susukambing+kurma.. huhuhu

      Delete
    3. Oh ye ke? bagus kan akak tu siap bagi link web lain yg jual benda ni. Yani beli RM70 sekali dengan postage. Ieda dapat harga murah tu kira dah ok sangat la tu! Chaiyok2....kita usaha sama-sama ye tahun 2013 ni?!

      Delete
  2. Tak sempat nak beli 1, gpun seller tak hantar gi East Msia. Tpaksa blend shake guna Power Mixer je. Huhu -> Dasar malas punya orang :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe Lea, akak pun kat rumah selama ni pakai blender biasa kat rumah je. Cuma bila nak travel jauh2 ni, rasa ada keperluan beli benda alah ni. Kalau bawa blender rumah tu dalam luggage, kan makan space dan berat?

      Delete
  3. Eida beli kat mane ye??

    ReplyDelete
  4. sila beli kat mydeal.com.. skang promo RM54.90 aje termasuk pos. saya dah dapat.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah makin murah dah Shake N Take ni..terima kasih ye kongsikan info ni...

      Delete
  5. Boleh beli dgn sys.. fb: norna resources

    ReplyDelete
  6. nk tnya..shake n take mini blender ni pakai ape? letrik ke bateri? :)

    ReplyDelete
  7. Yunk meh beli dgn I...double blender set lagi youu...Best price utk pengikut blog http://seindahmimpiku.blogspot.com/
    ^_^

    FB: Deena Khalil
    whatsapp 0182043922

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh...kalau owner Seindah Mimpiku nak survey harga double blender juga boleh? Dah tengok FB Kak Deena...macam berminat je dengan Genie Bra tu...ade special price tak? :)

      Delete
    2. Boleh yang..special price for you k...
      Genie bra ada..latest Bravo bra...ada lace cute...best for all women...including bf moms...Oh yer. SHAKE N TAKE DOUBLE RM65 FREE POSTAGE..xpayah tgu lama2..ready stock esok pon bole poskan...

      Delete
    3. Oh ya..it comes with 2 weeks of warranty! ^_^

      Delete
  8. https://www.facebook.com/kebaya.butik/media_set?set=a.661932790536859.1073741826.100001604322313&type=1

    SHAKE n TAKE
    Price : RM49 (one bottle + one blender)
    ------- RM25 (additional of 1 bottle)
    *pre-order : will be post on 1st of March....
    inquiry? - comment/message

    ReplyDelete
  9. thank you sis for nice review.. =)

    ReplyDelete
  10. Nak tanya. Kalau blend letak ice cube skali bole x? Halus x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah boleh tapi tak digalakkan buat selalu takut bilah blender jadi tumpul. :) Biasanya saya guna air sejuk je untuk buat shake.

      Delete
  11. salam...sy jual shake n take rm46 xtrmasuk postage..cod wangsa maju..blh sms/wasap 017-2670423

    ReplyDelete
  12. Saya jual shakentake rm50 cod gombak. Contact 0122946960

    ReplyDelete

Awak hantar komen? Awak sangat 'awesome' ! Terima kasih.... :)