19 February 2018

BerEO Dengan Young Living : Set Premium Starter Kit (PSK)

19 Februari 2018.

Baru seminggu terima parcel YLEO ni (13 Februari 2018), masih dalam mood bereksperimentasi dengan EO dalam set Premium Starter Kit (PSK). Tujuan utama berEO untuk kegunaan diri sendiri semasa mengandung dan juga untuk persediaan baby nanti. 





16 Februari 2018 - Adik bongsu hadiahkan beg diffuser untuk memudahkan nak bawa berjalan YLEO ni






4 comments:

  1. Boleh tahan gak rega set YL ni,kan yani..ada member kat fb jual..haritu tanya harga, boleh tahan..nak kena menabung dulu ni...macam best je..saya suka pun yg macam aromaterapi ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga dia memang boleh tahan, Yani pun bukan terus beli je on the spot...menunggu hibah Tabung Haji tambah sikit duit baki bonus bulan Januari aritu baru berani beli jadi member YL dari adik bongsu. Lagipun duit banyak nak guna untuk persiapan baby...tapi berbaloi la Fieza, banyak benda boleh buat dengan EO ni...cuma kena cari info dan bertanya untuk fully utilize EO ni dalam kehidupan seharian kita.

      Delete
  2. Salam singgah dan follow :)

    http://www.akuseorangtraveler.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi menjenguk blog saya yang tak seberapa ini.... ;)

      Delete

Awak hantar komen? Awak sangat 'awesome' ! Terima kasih.... :)