26 March 2016

Clomid 100mg & TVS CD12


26 Mac 2016.

Tepat-tepat 2 minggu lepas start breast pain (12 Mac - CD40), hari ni bermula CD1 aku (CD54). Ternyata period cycle dah haywire ke laut. Dari 44 hari kepada 53 hari.

Ok, esok dah boleh start makan Clomid 100 mg untuk 5 hari. Alhamdulillah tadi pun dah telefon klinik maklumkan nak buat TVS masa CD12/CD13. Dapat block tarikh CD12 (rabu) sebelah petang. Tengah fikir nak ambil cuti rehat atau time sleep sahaja hari tu nanti.

14 comments:

  1. Yani, smg Allah permudahkn usaha yani... Amin...

    ReplyDelete
  2. in shaa Allah semoga dipermudahkan hendakNya. aamiin

    ReplyDelete
  3. caiyok..caiyok.. akak sentiasa doakan :)

    ReplyDelete
  4. Semoga segala urusan Yani dipermudahkan ye.. :)

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan yani :) amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin ya rabbal alamin Mummy Reha....tq ye!

      Delete
  6. Semoga dipermudahkan ye sis =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah, terima kasih mendoakan ye!

      Delete
  7. salam awak, tengah google2 usaha nk TTC tjumpa blog ni... kes nya sama mcm saya.. period haywire sgt CD49 baru period then period until CD18.. tkasih atas info bmanfaat :)
    boleh dijadikan panduan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah CY...cuma nak tanya juga, baru 1st time period haywire ke? Panjang juga period day CY sampai 18 hari, dah kira mcm darah penyakit tu...

      Delete

Awak hantar komen? Awak sangat 'awesome' ! Terima kasih.... :)