16 October 2015

Gambar Diviralkan

16 Oktober 2015.

Gara-gara share gambar testing baju blouse baru sampai dalam WA pada adik bongsu, tak memasal gambar jadi viral kat FB dan IG seminggu ni. Aduhai...terkejut pun ada sebab tiba-tiba 2-3 orang dok WA dan tunjuk screenshot ni. Laju-laju WA adik bongsu balik, awat gambar tersebar? Rupa-rupanya kalau dah sampai group WA tu, memang akan dishare untuk tujuan testimoni bergambar.








6 comments:

  1. Replies
    1. Takut jugak kalau terjumpa gambar sendiri kat medium media sosial lain...

      Delete
  2. Replies
    1. Ye....sebagai model pakaian bersaiz plus plus size....huhuhu~

      Delete

Awak hantar komen? Awak sangat 'awesome' ! Terima kasih.... :)