10 Jun 2015.
Semalam dalam group WA member satu opis ni ada yang announce 6 bekas sambal itam belum ada owner. Cepat-cepat aku book 2 bekas, hajat hati nak buat side menu berbuka atau moreh untuk bulan Ramadhan nanti. Member sorang lagi book habis baki 4 bekas lagi. Amboiii....
Kalau ada sesiapa nak order dan cuba rasa sambal itam pahang ni, bolehlah call/sms/whatsapp di nombor seperti dalam gambar kat atas tu. Nampak tak? Kalau tak jelas, meh aku tepekkan sekali lagi.
Rebiu peribadi aku yang dah berulang beli sambal itam pahang ni, Alhamdulillah sedap! Terasa pedas dia, masam dia, memang sesuai dengan tekak orang Melaka yang makan pedas-pedas ni. Oh ye....sambal itam pahang ni boleh tahan 2 minggu jika diletakkan di luar pada suhu bilik. Tapi kalau nak simpan lama, boleh simpan dalam peti ais.
my pebret!
ReplyDeleteMy peberet too ST....tu yg siap sedia stok sebelum puasa ni. ;)
Delete