09 November 2012

Infertility Health Talk 2012


Semalam lepas gi tengok site untuk program rasmi di Hotel Hatten, Banda Hilir ahad malam ni, aku ternampak kain rentang ni di tepi lampu isyarat belakang Mahkota Parade. Owh, macam best je kalau dapat pergi ni. 

Infertility Health Talk 2012 (Anjuran - Mahkota Medical Centre)
15 Disember 2012 (Sabtu)
10.30 pagi - 2.00 petang
Mahkota Hotel, Orkid Hall, Ground Floor
(P.I.C: Ms Reena 06-285 2963)

Semalam masa balik dari kerja, beritahu encik suami pasal program ni, tapi nampak gaya encik suami tak dapat ikut sama la sebab dia susah nak dapat cuti hari Sabtu (syarikat swasta Singapore). Herm, ada sesiapa tak, nak pergi dan duduk di Melaka? Mana tahu boleh pergi together-gether?

Keterangan lanjut, boleh rujuk di sini ye.

1 comment:

  1. Yani g lah.. then buat review kat blog.. hehehehehhehe

    ReplyDelete

Awak hantar komen? Awak sangat 'awesome' ! Terima kasih.... :)