05 December 2008

Tikam Belakang

Apa yang dimaksudkan dengan "tikam belakang"?

Aku rasa ade beberapa org kat opis aku leh jawab dengan penuh mendalam apa maksud "tikam belakang" tu. Sebab diaorunk mmg pandai bab tu. Depan cakap baik, belakang kutuk2. Kan?

Alhamdulillah, sebelum aku kuar dr sini, aku dh nampak true colours masing2.
Alhamdulillah, aku sempat sedar mereka2 ni, depan je manis muka + ckp lembut, tp belakang aku..Allah je tahu.

Siapa? Aku x nak bagitau dan x akan dedahkan keburukan mereka.
Benda ni akan terserlah sedikit demi sedikit.

Biarkan si luncai terjun dengan labu2nya......Aku memandang dengan senyuman.

3 comments:

  1. aku la beb..yang tikam kau dari belakang.baru kau tau...hahaha. jge baik..hahahah -amar

    ReplyDelete
  2. safirul amar;

    ko mmg dh nyata kaki tikam belakang. x yah nak bongkar2 lagi...muka kaki tikam belakang mcm ko, semua org dh kenal....

    heheheh......next! next!....

    ReplyDelete
  3. mar.. ko nie memang la... sejak bile ko dah pandai tikam belakang.. hahaha

    to ms. batik pink. pasal staff baru tue ko x yah heran sangat coz bile depa dah dok ngadap iso sure biol nyer.. hehehe..

    ala mulut depa memang cam tue, lanx pi la, n aku rase depa jeles ngan apa yg ko dah dapat, kan ko dah dapat pahala free :) ko jgn marah- marah k...

    one more thing, never care what they said,never care what they know.. cause i`m know... walaa.. copy dari lirik nothing else matters.. adios

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi menghantar komen! =)